Κυριακή 27 Ιουλίου 2008

Αν μπορούσα...


...να παρατείνω για πάντα μια στιγμή της ζωής μου, θα ήταν φυσικά οι διακοπές, όπως και οι περισσότεροι από εσάς, φαντάζομαι! Αυτά που αισθάνομαι κάθε φορά στη Κρήτη είναι μαγεία. Έχω πάει τόσες φορές και δεν λέω να την βαρεθώ. Κι ούτε πιστεύω πως πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο πια..
Τώρα έχω φτάσει σε σημείο να μετανιώνω που δήλωσα πρώτη σχολή στην Αθήνα και όχι την αντίστοιχη του Ρεθύμνου!
Το μόνο άσχημο φέτος ήταν οι φωτιές που έμπαιναν κατά διαστήματα σε διάφορα μέρη κοντά στην περιοχή που μέναμε. Είναι κάτι που δεν θέλω να θυμάμαι. Δυστυχώς, όπως μαθαίναμε αυτό έγινε και σε πολλές άλλες περιοχές, όπως πάντα δηλαδή..

Ελπίζω να περάσατε καλά όσοι έχετε πάει ήδη διακοπές και εύχομαι να περάσετε υπέροχα όσοι δεν έχετε πάει ακόμα...


Ο κύριος Κοχύλης της φωτογραφίας εθεάθη σε μια παραλία της νότιας Κρήτης να πλατσουρίζει στο Λιβυκό... Βγάλαμε τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες (πολύ φωτογένεια ο τύπος...) και ύστερα επέστρεψε στο σπίτι του- μην διαταράσσουμε και την οικολογική ισορροπία του νησιού...

3 βρηκαν το κλειδι:

jacki είπε...

Στην Κρήτη λοιπόν μικρή μου ε; Έκανες μια βουτιά για τη μεγάλη φίλη σου;
Είναι γεγονός πως οι φωτιές κάθε καλοκαίρι μας μαυρίζουν τη ζωή.
Φιλιά πολλά στη μαυρισμένη επιδερμίδα σου :)
Καλησπέρα.

raslowbap είπε...

Είναι πάντως πίκρα όταν επιστρέφεις από διακοπές και ειδικά εάν έχεις περάσει καλά. Τώρα σχετικά με τις φωτιές κάθε χρόνο τα ίδια λέμε και κάθε χρόνο τα ίδια έχουμε. Ωραίος ο καινούργιος σου φίλος.
Καληνύχτα

aggelika είπε...

jacki μου,
και βουτιές έκανα και πολλές ρακές ήπια στην υγειά σας!
Δεν έχω ξαναζήσει φωτιά από τόσο κοντά και τώρα αντιλαμβάνομαι πως άλλο είναι να το βλέπεις στη τηλεόραση και άλλο να το ζεις δίπλα σου. Τι να λένε κι οι άνθρωποι που χάνουν τις περιουσίες τους..
Καληνύχτα..

raslowbap,
οι διακοπές είναι πάντα κάτι ξεχωριστό. Κάθε φορά όταν γυρίζω μου φαίνονται όλα γκρίζα εδώ. Έχω την αίσθηση πως θα ανοίξω τα μάτια μου και θα βρεθώ ξανά πίσω!
Ο καινούριος μου φίλος κολυμπάει σε μια υπέροχη γαλάζια θάλασσα τώρα ο τυχερός! Ελπίζω να τον βρω εκεί και του χρόνου!!
καληνύχτα!