Δευτέρα 23 Ιουνίου 2008


Θα 'ρθει ο καιρός που θα σπάσω τη πόρτα...
Κι η καρδιά μου στο φως θα χημίξει...
Θα φύγω μακριά...
Θα πετάξω ψηλά...
Θα πετάω σ' ασύλληπτα ύψη....

Και τότε πια δε μπορεί...
Αυτή η φτηνή, αυτή η χλωμή τιποτένια μου θλίψη...
Θα μείνει ορφανή,
Θα γυρνάει σα τρελή,
Θα ζητάει να με βρει,
Και δεν θα με βρίσκει...

Κι ούτε πρόκειται ελπίζω ποτέ να μου λείψει...
Δεν πρόκειται ελπίζω ποτέ να μου λείψει...


Οι πρώτες ρωγμές νομίζω πως έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται...


(Αγγελάκας- Θα 'ρθει ο καιρός που θα σπάσω την πόρτα)

5 βρηκαν το κλειδι:

desa είπε...

πάντως οι μουσικές σου σκίζουν και πανε...

αφηγήτρια είπε...

...τα σπάει ο Αγγελάκας...
...εύχομαι αύριο να σπάσεις κι εσύ την πόρτα και να μη σε πιάνει κανείς!
...πες μας πώς θα έχεις πάει, μαζί με την αγωνία που έχω για τα δικά μου τα παιδιά θα σκέφτομαι και το πώς πήγες κι εσύ : )

aggelika είπε...

desa,
:) χαιρομαι που σου αρέσουν! Πολλές φορές προσπαθώ οι μουσικές που επιλέγω να ταιριάζουν με τα post..

αφηγήτρια,
ευχαριστώ πολύ! Τα πήγα περίφημα! Αλλά εκεί που έσκισα ήταν η λογοτεχνία και δεν το περίμενα!!! (λογοτεχνία δεν είπαμε ότι διδάσκεις??) Ελπίζω να πήγαν καλά και οι δικοί σου μαθητές..

αφηγήτρια είπε...

μπράβο!!! συγχαρητήρια!!!
αν κρίνω από το στυλ σου στο εδωμέσα γράψιμο φαίνεται ότι τη λογοτεχνία τη βλέπεις από την πλευρά του δημιουργού και όχι μόνο του αναγνώστη και καθόλου δεν με ξαφνιάζει το ότι έγραψες πολύ καλά : )
...εκεί παίζεται το παιχνίδι στη λογοτεχνία, πρέπει να είσαι "μέσα" στο κείμενο και όχι απλώς να μιλήσεις για αυτό... Καλά πήγαν και οι δικοί μου εκεί περίπου που τους περιμέναμε, δεν είχαμε εκπλήξεις, ελάχιστες ίσως, και κάποια παιδιά πήγαν πάααααρα πολύ καλά, μιλάμε και για καλή σειρά δλδ όπου δηλώσουν. 45 ήταν όλα κι όλα η Γ φέτος. Άργησες να απαντήσεις και ανησύχησα λίγο...τώρα όμως, καλές διακοπές!

aggelika είπε...

αφηγήτρια,
ευχαριστώ πολύ!!
Με την λογοτεχνία ασχολούμαι φανατικά ως αναγνώστης από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου. Γι' αυτό από την αρχή ήταν ένα από τα αγαπημένα μου μαθήματα. Φέτος είχαμε μια υπέροχη καθηγήτρια στο σχολείο που με έκανε να αγαπήσω το μάθημα όσο δε λέγεται και να το δω από εντελώς διαφορετική σκοπιά, αυτή του δημιουργού που λες κι εσύ. Δυστυχώς όμως κάτι δεν πήγαινε καλά με τα γραπτά και, ενώ ήμουν πολύ καλή στα προφορικά, στα διαγωνίσματα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς έγραφα πολύ μέτρια ως άσχημα. Αυτό με ανησυχούσε πολύ και γι αυτό δεν ήμουν και πολύ αισιόδοξη σε σχέση με το συγκεκριμένο μάθημα για τις πανελλαδικές, αν και η καθηγήτρια μου έλεγε συνεχώς ότι θα σκίσω! Τελικά ευτυχώς αποδείχτηκε ότι είχε δίκιο και έγραψα 18,8!!! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ξαφνιάστηκα, όταν μάλιστα έγραψα αρχαία 16,3!! (που στα αρχαία ήμουν ασύγκριτα καλύτερη σε σχέση με τη λογοτεχνία...)

Χάρηκα πολύ και για τους δικούς σου μαθητές. Μέσα από τις επιτυχίες των μαθητών δικαιώνονται και οι κόποι των καθηγητών τους!
Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση τώρα πάνω απ' όλα!!