Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

Χωρίς έμπνευση....


Λυπάμαι για την κατάσταση αδράνειας που επικρατεί στο blog μου τις τελευταίες μέρες. Αλλά πολύ φοβάμαι πως θα συνεχιστεί για πολύ καιρό έτσι. Και ο λόγος είναι οι αγαπημένες σε όλους μας πανελλήνιες! Ναι, ήρθε και σε μένα η σειρά μου να περάσω αυτό το βάσανο! Το κακό δεν είναι μόνο το ότι δεν έχω χρόνο, αλλά δεν έχω και έμπνευση για να γράψω κάτι καινούριο. Πώς να βγει κάτι δημιουργικό από ένα μυαλό σε χαώδη κατάσταση που το μόνο που υπάρχει εκεί μέσα είναι καταλήξεις ρημάτων στα αρχαία και χρονολογίες για την ιστορία?! Όλη αυτή η κατάσταση μου αφήνει ένα τεράστιο κενό στη ψυχή που δεν ξέρω πως να το γεμίσω. Νιώθω πως περνάει η ζωή από μπροστά μου αλλά εγώ δεν μπορώ να την αρπάξω γιατί έχω τα χέρια μου γεμάτα με βιβλία! Για τους επόμενους μήνες τα λατινικά θα είναι ο χειρότερος μου εφιάλτης!
Θα προσπαθώ τουλάχιστον να κάνω όσο πιο συχνά μπορώ ανανεώσεις και να σας επισκέπτομαι και εσάς όσο μπορώ...

31 βρηκαν το κλειδι:

Argy είπε...

toulaxiston grapse oti ma8eneis....
:)

love u:)

helorus είπε...

H λύση είναι απλή, θα μας γράφεις στα αρχαία, και μετά θα προσθέτεις και τη μετάφραση για μας που είμαστε κούτσουρα στις ξένες γλώσσες;)

Φιλιά και να είσαι καλά.

Unknown είπε...

Να δεις που θα περάσει χωρίς να το καταλάβεις.. Τα μαθήματα ίσως τώρα σου φαίνονται εφιάλτες είναι όμως ο δρόμος για το όνειρο.
Κουράγιο και να σκέφτεσαι τα βλογς μα πιο πολύ καμιά βόλτα για καθαρό αέρα μόνο για να ξεφεύγεις. Προταιρεότητες. Και θα περάσει ο καιρός και θα ρθει η ανάσα ανακούφισης
;))))

dazed n' confused είπε...

Μην στεναχωριεσαι καθολου...
Δεν ξερω για τους υπολοιπους επισκεπτες σου, αλλα προσωπικα ερχομαι πολυ συχνα κι ας μην εχεις γραψει τιποτα νεο...
Μονο και μονο για να ριξω αλλη μια ματια στον Oscar Wilde, αλλα κυριως για να αφησω ανοιχτη την σελιδα σου - παραλληλα με ο,τι αλλο κανω - και να ακουσω για αααααλλη μια φορα το υπεροχο Shine On You Crazy Diamond...

Μμμακια !!!
Πολλα πολλα !!!
(και καλο κουραγιο...)

Equilibrium είπε...

Είμαι σίγουρος ότι κι εκεί θα διαπρέψεις, όπως κι εδώ στη μπλογκογειτονιά που αφήνεις το στίγμα σου!!!

dazed n' confused είπε...

Ουπς !!!
Αισθανομαι σαν χρηματοκιβωτιο...
Με χρονοκαθυστερηση...
Τωρα, το προηγουμενο σχολιο μου ειναι ξεκαρφωτο...
Δεν πειραζει, θα περναω και για Pearl Jam...

;-)

Baby Lemonade είπε...

Ω, μην ανησυχείς, θα έχει ΚΑΙ ενδιαφέρον αυτή η χρονιά!
Ναι, σου φιμώνει για λίγο το στόμα του νου, το ίδιο το μυαλό σου όμως, εκείνο δε θα μείνει σε αδράνεια!

Θυμάσαι «την απόδραση από το σκοτάδι της σπηλιάς»; Πέρα από τις καταλήξεις των ρημάτων, στα Αρχαία θα μελετήσετε τον πλατωνικό λόγο και μάλιστα το συγκεκριμένο κείμενο από την Πολιτεία!
Θυμάσαι τα «προεκλογικά νεύρα»; Πέρα από τις χρονολογίες, στη φετινή Ιστορία θα μάθετε επίσης για την πολιτική στην Ελλάδα πριν 150 χρόνια – και πίστεψέ με, τίποτα δεν έχει αλλάξει! Έχει όμως τόσο ενδιαφέρον να το μελετάς, που στιγμή δε θα σου φανεί ανιαρό.
Θυμάσαι την «Ασφυξία»; Τάσο Λειβαδίτη, όχι, δε θα μελετήσετε, αλλά έχω ένα σωρό υπέροχα κείμενα να σου απαριθμήσω που θα διδαχθείτε στη Λογοτεχνία: «Ο Κρητικός» του Διονυσίου Σολωμού, «Το αμάρτημα της μητρός μου» του Γεώργιου Βιζυηνού, «Η Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γιάννη Ρίτσου. Καβάφης, Σαχτούρης, Καρυωτάκης, οι πιο μεγάλοι μας ποιητές θα περάσουν από τα χέρια σου φέτος και θα κερδίσεις το πιο όμορφο: να τους κρατήσεις για λίγο στην αγκαλιά σου.
Τα Λατινικά έχουν κι αυτά την ομορφιά τους (έπρεπε όμως να περάσει αυτή η χρονιά για να τη δω – σε συμβουλεύω να μην κάνεις το ίδιο).

Κάθε νόμισμα έχει δυο όψεις. Ας εξετάσουμε και τα θετικά αυτής της χρονιάς. Πέρσι κι εγώ, αλήθεια, είχα πέσει σε αδράνεια – ανησυχούσα μήπως δε βρω το κουράγιο να ξαναγράψω. Κι όμως, είμαι πίσω και λίγο πιο γεμάτη. Γιατί τη χρονιά της τρίτης Λυκείου, εγώ τουλάχιστον, την έζησα για τα καλά! Κι ευχαρίστως θα την επαναλάμβανα. Ας ξενυχτούσα η αναβλητική τις Παρασκευές κάνοντας ασκήσεις Λατινικών (τα πρωινά του Σαββάτου ήταν το μεγαλύτερο μαρτύριο με τρεις ώρες μάθημα), κι ας καταριόμουν την ώρα και τη στιγμή που διάλεξα θεωρητική κατεύθυνση. Στιγμή δεν πήρα το μυαλό μου από το στόχο μου, που και, τελικά, τον κατάκτησα.

Το κενό στην ψυχή σου να το γεμίσεις με αυτά που σου δίνει το σχολείο. Βρες την ομορφιά πίσω από τα «ανιαρά σχολικά βιβλία». Καμία γνώση δεν είναι στείρα, ρούφηξέ τες, λοιπόν, αγάπησέ τες, δώσε τους για λίγο εσένα, και στο λέω αλήθεια, θα είναι λιγότερος ο κόπος που θα καταβάλλεις για να νικήσεις.

Εμείς, θα σε περιμένουμε.
Σου εύχομαι με όλη μου την καρδιά καλή επιτυχία! (σε ποια σχολή σε ενδιαφέρει αλήθεια να περάσεις;)
Καλό σου βράδυ...

aggelika είπε...

-argy, helorus, καλή ιδέα, για να μου μείνει και τίποτα, γιατί βλέπω να γίνονται όλα αχταρμάς στο κεφάλι μου! Εκτός κι αν φτιάξω ένα ξεχωριστό blog γι αυτό το λόγο! lol!
Καληνύχτα..

-narita, αυτή την εντύπωση έχω και εγώ! Ότι θα περάσει ο καιρός και δεν θα το καταλάβω! Έφτασε κιόλας ο Οκτώβρης! Πότε ήταν που διάβαζα για το καλοκαιρινό, πότε πέρασε κι ένας μήνας! Για το δικό μου όνειρο δεν χρειάζονται ούτε πανελλήνιες ούτε φροντιστήρια αλλά αν αρχίσω να μιλάω τώρα θα ξημερώσουμε. Post ολόκληρο θα μου πάρει! Ωραίες οι βόλτες αλλά το κακό είναι ότι και οι φίλοι διαβάζουν!

-"dazed & confused", διάβασα το σχόλιο σου ακριβώς μόλις είχα ανεβάσει τα τραγούδια! Δεν ξέρεις πόσο στενοχωρήθηκα που το έβγαλα! Αλήθεια, ήμουν έτοιμη να το ανεβάσω ξανά!! Ελπίζω να σου αρέσουν και τα καινούρια μου, αλλά θα ξαναβάλω Pink Floyd! Μη μου στενοχωριέσαι! Σου αρέσει και σένα ο Oscar? Kisses..

-equilibrium, αχ σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, δεν ξέρεις πώς μου τονώνουν το ηθικό σε κάτι τέτοιες στιγμές! Καληνύχτα..

aggelika είπε...

-baby lemonade, καταρχήν σε ευχαριστώ για τις συμβουλές! Με τιμάει πολύ που κάθισες και έγραψες ένα τόσο μεγάλο σχόλιο για μένα!

Στα αρχαία έχω κάνει μέχρι τώρα μόνο τον Πρωταγόρα του Πλάτωνα, που δεν με ενθουσίασε. Πιστεύω όντως ότι η Πολιτεία θα μου αρέσει πιο πολύ. Το καλό είναι ότι έχουμε μια καθηγήτρια πολύ καλή, που δεν ενδιαφέρεται μόνο για τους τύπους και τους κανόνες και κάνουμε το μάθημα πιο ελεύθερα!

Για την ιστορία: το λέω και μόνη μου ότι σε αυτό το μάθημα είμαι πολύ μαζόχα!! Με ενδιαφέρει από ιστορική άποψη και μόνο να μαθαίνω καινούρια πράγματα, πέρα από τις χρονολογίες και τα γεγονότα! Και έχεις δίκιο σε αυτό που λες, τίποτα δεν έχει αλλάξει, ακόμα και τα ονόματα ίδια είναι! (Σήμερα για παράδειγμα διάβαζα για τον Βενιζέλο!)

Τη λογοτεχνία τη λατρεύω έτσι και αλλιώς! Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι με ένα βιβλίο στο χέρι! Μπορώ να πω ότι είναι το αγαπημένο μου μάθημα από αυτά της κατεύθυνσης! Είναι σαν να βρίσκομαι στο φυσικό μου στοιχείο!

Τα λατινικά είναι το μαρτύριο και για μένα!

Με τα μαθήματα σε γενικές γραμμές απ ότι κατάλαβες δεν έχω πρόβλημα. Το πρόβλημα μου είναι αυτό το άκαρδο σύστημα που δεν σε αφήνεις να ανασάνεις! Που πασχίζει να μας κάνει να μισήσουμε το σχολείο, να σιχαθούμε τα μαθήματα.

Τελοσπάντων, μου άρεσε πολύ η συζήτηση μας και να ξέρεις ότι γενικά μου αρέσει πολύ να συζητάω με θεωρητικούς (ή πρώην θεωρητικούς). Νιώθω ότι αυτοί με καταλαβαίνουν περισσότερο!

Ααα, η σχολή που θέλω να περάσω είναι ψυχολογία Αθήνας (ή και Ρεθύμνου, δεν έχω πρόβλημα..) Εσύ, αλήθεια, τι σπουδάζεις?

Καληνύχτα..

Loth είπε...

ΜΜΜΜΜΜΜΜΜ...ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΤΡΕΜΕΝΟ ΜΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΗ ΣΚΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑ!

Fatale είπε...

Ψυχολογία ε?
μπράβο κορίτσι μου..!!
Λοιπόν στρώσου στο διάβασμα και κάνε πραγματικότητα το θέλω σου...!!
και εγω ψυχολογία ήθελα να σπουδάσω αλλά...

φιλιά πολλά

APSOY είπε...

ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μικρή!!! :D
Καλή δύναμη...
Ααααααχ!!! Πότε μεγάλωσες?πότε??? :Ρ

If...ιγένεια είπε...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα, το πέρασα το τρυπάκι, κουράγιο..

Baby Lemonade είπε...

Την ιστορία κι εγώ τη λάτρευα! Κακογραμμένο βιβλίο αλλά υπέροχο μάθημα! :)

Το ήξερα ότι αυτός ο τομέας σε ενδιέφερε! (ΚΑΙ) Εγώ σπουδάζω Ψυχολογία, όμως στη Θεσσαλονίκη! (να δηλώσεις κι εδώ, να είμαστε συμφοιτήτριες!)

Βλέπω στο προφίλ σου πως υπάρχει το e-mail σου, οπότε θα σε προσθέσω στις επαφές μου στο messenger για να συζητήσουμε περισσότερα από εκεί! :)

Καλό σου απόγευμα
~ σαν πολλά θαυμαστικά σ' αυτό μου το σχόλιο... :b ~

Ανώνυμος είπε...

χειροτερος εφιαλτης δεν νομιζω πως μπορει να ειναι τα λατινικα...εχεις την καλησπερα μου απο εδω απο την μακρινη αργεντινη....διαβασα θες να πας βραζιλια αλλα θα σε κανω να θες να ερθεις αργεντινη...ειναι πιο ωραια..besitos καλη εξεταστικη....

kos7 είπε...

οργάνωσε το διάβασμα σου,προσπάθησε να είσαι παντα συγκεντρωμενη όταν διαβάζεις και μην τα παρατήσεις όταν θα αισθάνεσαι μπουχτισμένη και κουρασμένη.και που και που να ξεφεύγεις με ότι σε ευχαριστει,βοηθάει πολύ. μικρές συμβουλές από ένα μεγαλύτερο σου,που έχει δώσει αρκετές εξετάσεις και είναι άνθρωπος της εκπάιδευσης.
καλή επιτυχία.

aggelika είπε...

-loth, δεν είναι μόνο ότι θα μου λείψετε αλλά μου αρέσει κιόλας το blogging! με γεμίζει, βγαίνει κάπου η δημιουργικότητα μου.. Θα την βρω την άκρη εγώ πάντως! Φιλάκια!

-fatale, κι εσύ συνάδερφος? Δεν ξέρω, μου αρέσει πολύ αυτή η επιστήμη! Θα κάνω ότι μπορώ! Καλό βράδυ..

-apsoy, ευχαριστώ.. πότε μεγάλωσα..γέρασα, άσπρισαν τα μαλλιά μου, ρόζιασαν τα χέρια μου! lol

-if..igeneia, αναγκαίο κακό και αυτό, τι να κάνουμε.. Τουλάχιστον είμαι τυχερή που έχουν μειωθεί τα μαθήματα! Καλό βράδυ..

-baby lemonade, γενικά με ενδιαφέρουν και όλα τα σχετικά επαγγέλματα, π.χ. κοιν. λειτουργός και τέτοια.. τα λέμε..

-argentina:_hellas, γενικά λατρεύω την Λατινική Αμερική, θέλω παντού να ταξιδέψω! (και στην Αργεντινή) Απλά το top είναι η Βραζιλία (και η Κούβα)! Όταν έρθω θα στο πω! χιχι

-kos7,ευχαριστώ για της συμβουλές.. προς το παρόν είμαι στο στάδιο της προσαρμογής ακόμα!

Ellie Tsatsou είπε...

Καλησπέρα και από μένα! όντας και εγώ μέχρι πρόσφατα μαθήτρια και μάλιστα της θεωρητικής κατεύθυνσης, σε καταλαβαίνω απόλυτα.. αυτή η χρονιά νομίζω όμως πως είναι "δύσκολη" όχι για τα μαθήματα της αλλά γιατί θα σου μάθει να ελέγχεις τον εαυτό σου. Και επειδή δεν θα καταλάβεις πότε θα φτάσεις στον Ιούνιο, φρόντισε να περάσεις καλα! Κάνε την προσπάθεια σου και νιώσε χαρά γιαυτό! Του χρόνου τέτοια εποχή, θα πρέπει να τα σκέφτεσαι και να χαμογελάς! Σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

υγ: μη ξεχνάς πως η ζωή δεν είναι μόνο αυτά που νομίζεις οτι θα έρθουν στο μέλλον, αλλά και αυτά που περνάνε στο παρόν! Και στο λέω αυτό γιατί η χρονιά αυτή, το παρόν σου, αν δεν σε διαμορφώσει, τότε σίγουρα θα σε επηρεάσει με τρόπο τέτοιο που θα λες WOW! και αυτό δεν μπορεί παρά να είναι ζωή!

Emy είπε...

Αχ Αγγέλικα μου.... Σε καταλαβαίνω απόλυτα και το ξέρεις... Μόνο που εγώ έχω να ΄΄στρωθώ΄΄ στα μαθηματικούλια την χημειούλα την βιολογούλα και την φυσική που πέρνει την ίδια θέση με τα λατινικά!!! Αχ αυτή η φυσική...

Πιστεύω πάντως πως εάν γενικά προσπαθήσεις μπορείς να προσαρμοστείς ας πούμε στο όλο κλίμα... Ούτε και εγώ συμφωνώ με το εκπαιδευτικό σύστημα αλλά εχω αρχίσει νομίζω και συμβιβάζομαι... δεν μπορώ και αλλιώς απ' ότι φαίνεται....

Τι να πω... Πανελλήνιες είναι θα περάσουν ρε γαμώτο... Ένας χρόνος είναι... Άντε θα δεις για πότε θα πάμε πενθήμερη γλυκιά μου!!! Θα δεις...

Ωστόσο συμβιβαζόμαστε στο καθεστώς του froggy ;-) με το κωλοαπουσιολόγιο του...

Το θέμα είναι να προσπαθήσουμε να πραγματοποιήσουμε τν στόχο μας.. και αν είναι με αυτόν τν τρόπο... Ας είναι......

Θα περάσει... Καλη δύναμη και σε σένα !!! και σε μένα !!! και σε όλους όσους δίνουν.... Καλό κουράγιο!

Φιλάκια πολλά!!!

raslowbap είπε...

Καλή επιτυχία . Προσπάθησε στον όποιο ελεύθερο χρόνο σου να κάνεις αυτό που σε ευχαριστεί. Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω τα δύσκολα έρχονται μετά τις πανελλήνιες. Έπειτα να δεις πόσο περιορισμένος είναι ο χρόνος σου. Χωρις να σημαίνει αυτό ότι και η χρονιά με τις πανελλήνιες δεν είναι μια δύσκολη χρονιά.

aggelika είπε...

@sishoy, δίκιο έχεις, με τον κακό μου εαυτό πρέπει να παλέψω και όχι με τα μαθήματα. Και αυτό είναι ακόμα πιο δύσκολο! Θα τα καταφέρω κάπως, ήδη έχω αρχίσει και συνηθίζω στο πολύ διάβασμα.. Θα επιβιώσω! Καλό βράδυ..

@emy, δεν μου αρέσουν οι συμβιβασμοί ούτε και οι υποχωρήσεις, το ξέρεις νομίζω.. Το καλό είναι σαφώς η πενθήμερη, αν δεν συνδυαζόταν με τις εξετάσεις θα ήταν ακόμα καλύτερα! (+ αν ήταν 2-3 μερούλες παραπάνω!!)χεχε

@raslowbap, δίκιο έχεις, έρχονται άλλες υποχρεώσεις μετά, σπουδές, πτυχία.. καλύτερα τώρα!

Zissis είπε...

Κοίτα εσύ να γράψεις καλά και θα τα ξαναπούμε...
Μισό λεπτό! Πανελλήνιες; Οκτώβρη; 'Η κάτι έχω χάσει ή γέρασα πολύ.......

Κώστας είπε...

Το ήξερα ότι θα είσαι θεωρητική :)

oneiroparmenh είπε...

Καλή μου Αγγελική δυο χρόνια πριν ήμουν κ εγώ στην ίδια κατάσταση μ'εσένα...
Οι πανελλήνιες-έχω εκφράσει άλλωστε κ σ'ενα παλιό μου post την γνώμη μου γι'αυτόν τον "θεσμό"-μπορεί να μου έδωσαν την ευκαιρία να μπω σε μια καλή σχολή,όμως ακόμη και μετά από τόσο καιρο δυσκολεύομαι πολύ να ξεπεράσω το τραμπάκουλο που έπαθα!!
Ένας χρόνος είναι θα περάσει!Μην το δεις σαν συμβιβασμό δεν βοηθάει,δες το σαν ένα αναγκαίο κακό,όπως το να τρως φασολάδα ενώ δεν σου αρέσει!!Σκέψου μόνο το μετά,όταν θα μπεις στη σχολή που θες και δεν θα σου υπαγορεύει κανείς τι να διαβάσεις και πως να γεμίσεις το χρόνο σου...Και πιστεψέ με αξίζει!!
Ψυχολογία ε??Μου αρέσει πολύ η επιλογή σου και πιστεύω ότι θα σου πηγαίνει πολύ..Έχω κάτι φίλους στην ψυχολογία κι έχω ακούσει τα καλύτερα..
Όσο για τα λατινικά δεν συμφωνώ καθόλου!!Μπορεί τα κείμενα να μην έχουν κανένα ενδιαφέρον αλλά είναι πολύ ωραίο να ψάχνεις να βρεις τις ομοιότητες που υπάρχουν στα λατινικά και στις άλλες γλώσσες,έχει πλάκα,εγώ πάντως το διασκέδαζα πολύ...Πιστεύω πως απλά τα έχεις πάρει με κακό μάτι!!
Λοιπόν αυτά...
Α ναι!Περιττό να πω πως αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι ξερεις που θα με βρεις...
Πολλά φιλιά aggelika!!
Υ.Σ.emy μα γιατι μίλας τόσο ασχημα για το καθεστώς του froggy??xaxaxaxaax..Μη μασας!Πέρασα κι εγώ από αυτό και βγήκα ζωντανή!!Το μυστικό είναι να το αντιμετωπίσεις με humor γιατί πραγματικά είχε πολύ πλάκα!!

aggelika είπε...

-egggod, δεν τα έχεις χάσει.. το ξέρω ότι είναι νωρίς για να διαβάζω πολύ από τώρα αλλά πες το και στα φροντιστήρια αυτό και αν σε ακούσουν σφύρα μου!! Καλό σου βράδυ..

-κώστα, που το κατάλαβες καλέ? Βρωμάει από μακριά?? Στους πιο πολλούς που το λέω ξαφνιάζονται, με έχουν για τεχνολογική περισσότερο..

-oneiroparmenh, το θυμάμαι το post σου. Δεν το βλέπω σαν συμβιβασμό, απλά προσπαθώ να ανταπεξέλθω ταυτοχρόνως και στο πολύ διάβασμα και σε μια πιο φυσιολογική ζωή..

(άσχετο.. γτ στο αναγκαίο κακό αναφέρεις την φασολάδα??? Εμένα μου αρέσει!!)

oneiroparmenh είπε...

Ναι έτσι πρέπει..Να βρεις μια ισορροπία...Αν και είναι πολύ δύσκολο το ξέρω!!

oneiroparmenh είπε...

Οκ εντάξει...Ατυχές παράδειγμα η φασολάδα!!

Donnie είπε...

Epitelous! Pefto se ena blog opou o katoxos akouei pearl jam kai dei BLACK! MY FAVOURITE SONG.
AGGELIKA,respect.
Oso gia tis panellinies....den tha katalaveis pos tha perasei ayth h xronia. Kai meta na deis krepali...tha goustareis toso poly pou tha variesai :))) H foititiki zoi einai to kati allo. Giayto vale ta dynata sou tora!
Filia kai kouragio!

aggelika είπε...

-oneiroparmenh, ένα ανισόρροπο άτομο ψάχνει να βρει ισορροπία! Αν τα καταφέρω θα ναι ένας άθλος!!

-donnie, να πας και από της loth τότε.. Και αυτής της αρέσουν..
Αυτά σκέφτομαι κι εγώ!! Μετά αρχίζει η πραγματική ζωή!!

Regina είπε...

Ένας σκατοχρόνος είναι, πιο πολύ μαθαίνεις τις αντοχές του εαυτού σου παρά ρήματα και χρονολογίες! Του χρόνου έρχεται και η σειρά μου...
Να πετύχετε αυτό που θέλετε όσοι δίνετε φέτος! :)

aggelika είπε...

-regina, και εσύ μικρούλα είσαι? Και σε είχα για πιο μεγάλη! Αυτό σκέφτομαι και εγώ και παρηγοριέμαι! Ένας χρόνος είναι, θα περάσει! Και μετά..ποιος μας πιάνει μετά! ανοίγονται νέοι ορίζοντες..
(Μακάρι να μην σκεφτόμουν μόνο το μετά..)
Τεσπα.. καλή επιτυχία και σε σένα!