Τετάρτη 29 Αυγούστου 2007

Bad day....

Σήμερα έκλαψα, μετά από πολύ καιρό. Ο λόγος αόριστος. Έτσι…

Τα δάκρυα βγήκαν από μόνα τους. Άπλετα δάκρυα. Το είχα ανάγκη μάλλον…

Νιώθω πολύ πιεσμένη τον τελευταίο καιρό. Ασφυκτιώ!

Νιώθω την μοναξιά να μου σφίγγει τον λαιμό, να με πνίγει. Δεν μπορώ να αναπνεύσω.

Δεν τρέφω πια αυταπάτες, μόνη μου θα την βρω την λύση. Δεν περιμένω βοήθεια από τους άλλους, κι ούτε το θέλω κιόλας… Διαρκής η πάλη με την μοναξιά. Εκεί που νομίζεις πως την νίκησες, πως την έδιωξες για πάντα, επιστρέφει ακόμα πιο δυνατή, έτοιμη να σου τσακίσει την ψυχή.

Βαρέθηκα τα ψεύτικα λόγια, τις χάρτινες υποσχέσεις. Εύκολο να μιλάς, δύσκολο να ξέρεις τι λες… Έχω κουραστεί από τις μεγάλες κουβέντες. Έχω ανάγκη από κάτι απλό, κάτι ωραίο, αληθινό… Όχι λόγια, αλλά πράξεις και χειρονομίες.

Νόημα δεν βγάζω από αυτά που γράφω! Όλα μπερδεμένα στο μυαλό μου…

Τελικά την παρέα την βρίσκεις εκεί που δεν το περιμένεις. Όλο το καλοκαίρι το πέρασα με τα ξαδέρφια μου! Δεν το περίμενα ότι θα περνούσαμε τόσο ωραία μαζί… Καλά ήταν!

33 βρηκαν το κλειδι:

Ανώνυμος είπε...

KI ΕΓΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΙΩΘΩ!ΔΝ ΞΕΡΩΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ...ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ(Η ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ)ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΙΩΘΩ ΕΓΚΑΤΑΛΕΛΕΙΜΜΕΝΗ...ΔΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΩ.ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΛΑ ΣΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΣΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΣΕΝΑ.ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ Σ!!

Ανώνυμος είπε...

Διαρκής η πάλη με την μοναξιά


kai egw etsi niwthw autes tis meres mikrh....kai eidika shmera..les na einai h xtesinh panselhnos?
kouragio....filia polla..

Haris είπε...

Και εγώ το ίδιο νιώθω τις τελκευταίες μέρες.

Πάντως, πρέπει να είσαι πολύ συγχυσμένη ή απλά εγώ τα έχασα στα κείμενό σου.

μαριάννα είπε...

Βρε συ η ζωή είναι ωραία. Η διάθεσή μας συχνά είναι μεταπτωτική για μικροπράγματα. Τώρα βέβαια ήταν και το κλίμα των ημερών που μπορεί να έπαιξε το ρόλο του. Όλοι περνάμε τέτοιες φάσεις. Η θεραπεία εκτός από τον έρωτα, που είναι η απόλυτη, είναι εργασιοθεραπεία. Υπεραπασχόληση για να μην προλαβαίνεις να ... πέσεις. Βάλε στόχους. Ξεκίνα μια νέα γλώσσα για παράδειγμα. Δοκιμασμένο το σύστημα, απολύτως επιτυχώς! ;)

Φιλάκια πολλά!

sunday είπε...

Έτσι είναι τα δάκρυα. Κυλάνε και φεύγουν κι ας μην ξέρεις το γιατί.
Οι παρέες αλλάζουν, φεύγουν κι έρχονται κι αυτές. Σαν τα δάκρυα. Σαν τη μοναξιά.
Γράφε μπερδεμένα. Θα τα ξεμπλέξεις.

Loth είπε...

ΟΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ..
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΚΑ..
ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ..

desa είπε...

Oλα αυτά που περιγράφεις τα πέρασα και εγώ, ίσως ακόμα να τα νοιώθω άλλα να μη το καταλαβαίνω πια. Τσιγάρο ατέλειωτο, βαρύ η μοναξιά. Εγώ εκτός από τη μοναξιά έχω και την έλειψη εργασίας να με πνίγει, αυτά τα δύο είναι πολύ δυνατό κοκτέιλ. Με έχουν βυθίσει. Πάντως οι φίλοι έιναι ότι σημαντικότερο έχεις στη ζωή σου. Ο άνθρωπος δεν φτιάχτηκε για να είναι μόνος του, είναι λογικό να μας τσακίζει η μοναξιά.

Emy είπε...

Καμιά φορά ό,τι κρατάς μέσα σου μαζεύται , μαζεύται .... πολύ.... πάρα πολύ.... και εκεί που δεν το περιμένεις βγαίνει.... μόνο του... φυσικό είναι αυτό... όλοι μας με το κλάμμα βγάζουμε από μέσα μας αυτά που μας έχουν βασανίσει όλον αυτό το καιρό... Συνήθειο να μην γίνει μόνο...

Καλημέρα!

Chameleon_Dark είπε...

Σε καταλαβαίνω όσο δεν φαντάζεσαι...Σαν εσένα ήμουν λίγο καιρό (ούτε μήνα...) πριν.Αυτοεκτίμηση στα Τάρταρα, ένα διαρκές "γιατί ρε γαμώτο" να με ακολουθεί παντού,σε κάθε μου στιγμή,σαν μυρωδιά που δεν μπορείς να ξεφορτωθείς από πάνω σου...

Κλείσε τα μάτια, και χαμογέλασε:τα χαμόγελα,φέρνουν κι αλλα χαμόγελα, είναι κολλητικά-άκου με,μιλάω εκ πείρας! :)

desa είπε...

Σε καταλαβαίνω, τα πέρασα και εγώ αυτά. Τσιγάρο ατέλειωτο, βαρύ η μοναξιά. Κλάψε όσο σου βαίνει, καλό θα σου κάνει, θα νοιώσεις καλύτερα. Η απουσία δουλειας και γυναίκας είναι πολύ δυνατό κοκτέιλ. Θα βρεις κάποιον που να αξίζει, στην Αθήνα ζεις.

If...ιγένεια είπε...

Τα πιό όμορφα πράγματα είναι τα πιο απλά και συνήθως τα δωρεάν.. όλα θα πάνε καλύτερα ακόμα κι αν αυτό δεν συμβεί βοηθάει να το λες..

aggelika είπε...

@anonymous, αυτό που γουστάρω τις περισσότερες φορές το κάνω. Κάτι λείπει όμως...

@blue, μπααα.. μάλλον το τελείωμα του μήνα θα ναι!

@hari, είμαι.. φαίνεται ε? εκείνη την στιγμή πραγματικά δεν ήξερα τι έγραφα.. Το παθαίνω συχνά αυτό. Τα πιο όμορφα κείμενα μου όμως τα γράφω όταν είμαι συγχυσμένη!

@ghteytria, τώρα είμαι λίγο λάσκα. σε κανα δεκαπενθήμερο θα τρέχω και δεν θα φτάνω με τα φροντηστήρια και τα διαβάσματα. Γλώσσα υπάρχει ήδη! Αγγλικά! έφταιξε και το κλίμα των ημερών σίγουρα..

@sunday, ευχαριστώ..

@loth, το χω διαπιστώσει αυτό, ειδικά τα κακά..

@desa, δεν ζω και ακριβώς Αθήνα, στα περίχωρα! Όντως κάνει καλό το κλάμα! Το χτεσινό ειδικά.. Κουράγιο και εσύ! Πρέπει οι απελπισμένοι να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον!

@emy, και το συνήθειο καλό είναι.. παλιά που ήμουν περισσότερο κλαψιάρα δεν είχα τόσα νεύρα..

@chameleon_dark, που να με έβλεπες ακριβώς ένα μήνα πριν! μια άμορφη μάζα στο κρεβάτι ήμουν, εκεί πέρναγα όλη την μερα μου! Τώρα είμαι σχετικά καλα..

@if..igeneia, από αισιοδοξία έχω έλλειψη τελευταία! Λες αν το λέω να το πιστέψω κιόλας??

Paranoia είπε...

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, στην μνήμη των νεκρών και των χαμένων, στην ελπίδα μιας διαρκούς και μόνιμης διαμαρτυρίας για προστασία και αναγέννηση.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, οχημάτων, εργασιών, σκέψεων, θορύβων όρθιοι και σιωπηλοί όπου βρεθούμε να αφουγκραστούμε τους ήχους της γης.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, όλου του συστήματος, οικονομικού, πολιτικού, εργασιακού, επικοινωνιακού να δείξουμε ότι δεν είμαστε πολλοί, είμαστε όλοι, που πενθούμε, ελπίζουμε και συμπαραστεκόμαστε ενεργά.

Την Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι για τρία λεπτά να προκαλέσουμε μαζική α-κινητοποίηση, να παγκοσμιοποιήσουμε το δικό μας μήνυμα σε όλο το πλανήτη στέλνοντας το μήνυμα για συμμετοχή την ίδια ώρα Ελλάδας σε όλο τον κόσμο σε όλες τις γλώσσες.

Μήνυμα για SMS και email

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΗ Α-ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ. ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΕΖΟΙ, ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΗΛΟΙ, ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ, ΣΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ.

Διαδώστε την προσπάθεια με sms και email στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε απλούς πολίτες , Μ.Μ.Ε., Οργανώσεις. Όποιος μπορεί ας το μεταφράσει . Να γίνει μήνυμα σε όλες τις γλώσσες του κόσμου μιας κοινής αφετηρίας, μιας κοινής προσπάθειας, μιας κοινής νέας αρχής.

Περισσότερα και συντονισμός δράσης στο http://manosnik.blogspot.com/


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ

Haris είπε...

Ναι. Και εμένα μου άρεσε... Είχε έναν αυθορμητισμό μέσα.

david santos είπε...

Thanks for posting.

Thelw na synodeysw ston pono elliniko ston koinotiko ola gia tin adifago kai anekselegkti pyrkagia aftis tis teleftaias Paraskevis sta ypostirigmata tis Peloponnisou, sto notiodytiko simeio tis Athinas, pou stoixisan tin zwi se 63 synanthrwpous sas.

David Santos

If...ιγένεια είπε...

Γειά σου ρε Σάντος! Είσαι λεβέντης είσαι.. Έχεις γυρίσει όλα τα Ελληνικά blogs κι ακόμα να ξαποστάσεις..

Αν το λες πολλές φορές ε, κάποια στιγμή θα το πιστέψεις.. η επανάληψη είναι μήτηρ της μαθήσεως..

Starlight είπε...

Μερικές φορές είναι λυτρωτικά τα δάκρυα.. αλλά κάποια στιγμή κουράζεσαι να κλαίς και να πονάς..Κ εγώ πάνω κάτω τα ίδια νιώθω. Μεγάλο μπέρδεμα..Μακάρι να μπορούσα να σου πω πως δεν θα βρείς μόνη σου την άκρη όπως λες, αλλά κ εγώ το ίδιο πιστεύω για μένα. Όλα καλά θα πάνε στο τέλος όμως.. αυτό το πιστεύω! :)

just..living!!! είπε...

Ο λόγος αόριστος..ένα ξέσπασμα, λίγο πολύ όλα..οτι θυμάσαι..

Πολύ πρόσφατα πέρασα από αυτή τη φάση,αι πίστεψε με σε δυναμώνει για να πατήσεις μετά στα πόδια σου..

Θα το δείς..!!! :-)

Phoebus είπε...

I’m back μικρή μου! Έτοιμος να σου πω και να μου πεις! Να μιλήσουμε και να συζητήσουμε ό,τι κι αν σε κάνει να κλάψεις ή να χαμογελάσεις…

just..living!!! είπε...

Αόριστος λόγος..ξέσπασμα σε κλάματα,χωρίς λόγο για όλα..

Έτσι άμεσα πέρασα και γω από την ίδια φάση..δεν ξέρω γιατί με έπιασε..μεγάλες κουβέντες,"μεγάλες" σκέψεις..

Όταν όμως περνάει όλο αυτό,μετά νιώθεις πιο δυνατή, έτοιμη να αντιμετωπίσεις οτι φοβοσουν..και άς μην είσαι κατά βάθος..η προσπάθεια μετράει..και τέτοιες φάσεις υπάρχουν..μα περνάναε και αυτό είναι το ωραίο..

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ είπε...

Διαρκής η πάλη με τη μοναξιά μα όχι και αξεπέραστη.
Πέρασες καλά (να το θυμάσαι!)
Είσαι καλά (να το θυμάσαι!)
Θα 'ρθουν καλύτερες μέρες (να μου το θυμηθείς!)

Γλαρένιες αγκαλιές

igiann είπε...

Είσαι υποψήφια για το Get a life στο

http://bloggerspolice.blogspot.com/

Αν δεν αλλάξεις διάθεση θα αναλάβουμε δράση.

Πλεκτά Χειροποιήματα είπε...

"μόνη μου θα την βρω την λύση. Δεν περιμένω βοήθεια από τους άλλους, κι ούτε το θέλω κιόλας…"

Έτσι είναι γλυκιά μου...μόνο άν βρείς τη λύση μόνη σου τη βρήκες πραγματικά, μόνο τότε αναλαμβάνεις όλες τις ευθύνες και περνάς απο το "ταμείο" της ζωής...
Άν βάλεις κάποιον άλλον να σου τη βρεί μάλλον δείλιασες και δανείστηκες τη λύση εκείνου που ποτέ όμως δέν θα σε καλύψει όσο η δική σου...κουράγιο και υπομονή!
Καλημέρα
*Φιλάκι κι αγκαλιά*

aggelika είπε...

@hari, ευχαριστω..

@starlight, και εγώ αυτό εύχομαι, μέσα από τα δάκρυα να βγει κάτι καλό! Το ίδιο εύχομαι και σε σένα..

@just..living!!!, ευχαριστώ, ελπίζω να πέρασε για σένα η φάση..

@phoebus, ευχαριστώ πολύ.. φοβάμαι πως θα βαρεθείς να ακούς..

@φυρδην μιγδην, στο τελευταίο ελπίζω και εγώ εδώ και πολύ καιρό! Ευχαριστώ..

@john^2, θα περάσει καιρός για να αλλάξει η διάθεσή μου δυστυχώς!

@merawen, συμφωνώ μαζί σου και ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!

alogomyga είπε...

Αν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τη μοναξιά κάντη φίλη σου! Αυτό έχω πράξει και εγώ. Άλλωστε όλες οι απαντήσεις βρίσκονται μέσα μας, στο εσώτερο Εγώ μας κ όπως σωστά είπες μόνη σου θα τη βρείς τη λύση. Τα δάκρυα σε αυτήν την περίπτωση είναι καλός οιωνός:είναι ένα ξέσπασμα ψυχής...Σαν καλοκαιρινή μπόρα...Και ξαφνικά ο ήλιος ξαναβγαίνει...

the BluElephant είπε...

:/

APSOY είπε...

:(
Βρε αγγελικούλα...
δεν ξέρω τι να πω...
Να περάσει θα ευχηθώ...
Και να ξαναχαμογελάσεις θα ευχηθώ...
τσάκω κι ένα φιλί...

aggelika είπε...

@alogomyga, σαν καλοκαιρινή μπόρα! Ωραίο αυτό! Μου αρέσουν πολύ οι καλοκαιρινές μπόρες!

@tha bluelephant, ...

@apsoy,ευχαριστώ πολύ...θα περάσει που θα πάει..

Ανώνυμος είπε...

Αχ ακριβώς τα ίδια νιώθω με σένα...
Κάθε φράση σου στο κείμενο με χτυπούσε μέσα μου... Είναι τόσο σωστά αυτά που λες..
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι από αυτά που είπες που να μην τα νιώθω...
Υπομονή...
Όλα θα καλυτερεύσουν...

aggelika είπε...

@darkenlight, το ίδιο εύχομαι και για σένα..

Equilibrium είπε...

Το κλάμα είναι λυτρωτικό... Το είχες ανάγκη θαρρώ..

aggelika είπε...

@equilibrium, λυτρωτικό όντως! δεν ξέρω, αλλά σχεδόν πάντα βγαίνει και μια ανακούφιση μαζί!

Κώστας είπε...

Τίποτα δε θα αλλάξει προς το καλύτερο από μόνο του. Πρέπει να κάνουμε κι εμείς κάτι.

Ο καθένας να κάτσει να σκεφτεί τον δικό του τρόπο με τον οποίο πιστεύει ότι μπορεί να συμβάλλει.

Η ατομική δράση έχει κι αυτή την αξία της.