Σάββατο 30 Ιουνίου 2007

Rockwave 2007!!!

Europe!!

Criss Cornel!!


ΚΑΙ.... Robert Plant and the strange sensation!

(Κάντε κλικ στις photos, με την μεγέθυνση δεν είναι και τόσο θολές.)


Τώρα γύρισα! Τα αυτιά μου ακόμα βουίζουν! Φυσικά πέρασα υπέροχα! Ήταν η καλύτερη συναυλία που έχω πάει ποτέ (ε, εντάξει δεν έχω πάει και σε τόσες πολλές!). Συνάντησα και την φίλη μου την Κ. τυχαία και χάρηκα πολύ που την είδα! Δεν το περίμενα να περάσω τόσο καλά! Ήταν όλοι τους τέλειοι. Τους Europe δεν τους ήξερα πριν. Μου φάνηκαν αρκετά συμπαθητικοί. Το στιλάκι τους μοιάζει με αυτό των Scorpions. Ο Criss Cornel ήταν αυτός που με εξέπληξε περισσότερο από όλους. Δεν τον περίμενα τόσο καλό! Είναι αληθινός showman ο άνθρωπος! Μέχρι και τα πιτσιρίκια του ανέβασε στην σκηνή για να μας πει ότι έχουν ελληνικά ονόματα (ναι, η γυναίκα του είναι Ελληνίδα!). Εκτέλεσε το Like a stone σε acoustic version μόνος του με μια κιθάρα στην σκηνή, πραγματικά υπέροχο! Τέλος, για τον Robert Plant δεν χωράνε λόγια! Την στιγμή που τον άκουγα αισθανόμουν ο πιο τυχερός άνθρωπος πάνω στη γη! Όσο κι αν έχει μεγαλώσει δεν χάνει καθόλου από την γοητεία του. Είπε πολλά τραγούδια από Led Zeppelin, αλλά κάπου με απογοήτευσε! Δεν είπε το Stairway to heaven, το αγαπημένο μου. Δεν πειράζει, τον συγχωρώ! Maybe next time!

16 βρηκαν το κλειδι:

2Σx2 είπε...

Μια χαρά όλα λοιπόν. Μόνο το κερασάκι Stairway to Heaven έλειπε για να δέσει το μίγμα έντελως!
Να σου πω, μια καλή συναυλία δεν είναι ό,τι πρέπει για τα νεύρα; Μετά δε νιώθεις ότι έχεις ηρεμήσει όταν επιστρέφεις; Στο λέω επειδή έριξα μια ματιά και στα προηγούμενα σου και είδα ότι ήσουν λιγο τσιτωμένη πρόσφατα!
Καλό Σαββατοκύριακο!

aggelika είπε...

@2σχ2, δίκιο έχεις! Ό,τι καλύτερο! Και από τα προηγούμενα νεύρα σε συναυλία πήγα και τα έσπασα και συνήλθα! Καλά να περάσεις και εσύ!

Emy είπε...

Αχ βρε Αγγελικούλα μου μακάρι να ήμουν κι εγω εκεί να ξεσπάσουμε και οι δυο μαζί!! Φαντάζομαι ήταν εκπληκτικά...!!! Φιλάκια!!

Ace είπε...

Bravo! To prwto review apo to Rockwave sto blog sou. Etoimazomai na paw sti 2i mera se ligo kai stin 3i methavrio. Den xerw pws kataferes kai eisai i prwti dieythinsi sto google stin anazitisi "Rockwave 2007". Wraio blogaki. Cheerz

Stardustia είπε...

Μπράβο βρε Αγγελικούλα, εκτονώσου και για μας...
εγώ αυτήν την εποχή περνάω κόλλημα με τους Rammstein, εκεί να δεις κάθαρση όταν ανεβάζεις τα ντεσιμπελ...
αλλά δυστυχώς δεν έρχονται ακόμη κατά δω...

aggelika είπε...

@emy, ό,τι και να φαντάζεσαι είναι λίγο!!

@ace, thanx για τα καλά σου λόγια! Τέλεια θα τα περάσεις και εσυ! Εγώ πάντως δεν έκανα τίποτα στο google! Καθαρή τύχη!

@zoe, τους Rammstein δεν τους ξέρω αλλά θα κάνω μια εξερεύνηση και θα τους μάθω να είσαι σίγουρη!

Loth είπε...

..''WHEN SHE GETS THERE SHE KNOWS THAT THE STORES ARE ALL CLOSED..''

ΜΑΚΡΙΑ...ΑΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ..ΜΑΑΤΣ!

Loth είπε...

..''WHEN SHE GETS THERE SHE KNOWS THAT THE STORES ARE ALL CLOSED''..
ΑΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ..ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ..

aggelika είπε...

@loth, "..With a word she can get what she came for..."
Τα ταξίδια είναι όλα ωραία όσο μανρια κι αν σε πηγαίνουν! Πολλά φιλιά!

Fatale είπε...

χαίρομαι που ταξίδεψες όμορφα...

Mailo® είπε...

Είδες βρέ χαζούλικο που τα πράγματα δεν είναι πάντα μαύρα;
Χάρηκα που πέρασες όμορφα. Το είχες ανάγκη.
Όσο για τις φωτό... με τέτοιο φωτισμό και μακρινή απόσταση δύσκολο να βγάλεις σωστές. Τουλάχιστον έχεις μιά αναφορά στο γεγονός!
Φιλάκι! :)

Κώστας είπε...

Κι εγώ πέρασα τέλεια στους Placebo!

Πάντα το λέω στους φίλους μου κι ας δυσκολεύονται να το καταλάβουν ότι οι ροκ συναυλίες έχουν μια άλλη αίσθηση, μια δυναμική που δεν υπάρχει σε κανένα άλλο μουσικό είδος.

aggelika είπε...

@fatale, να σαι καλα!

@mailo, ναι, ευτυχώς που καμια φορά γίνονται και γκρι!! Πάντως εκτονώθηκα μια χαρά!

@κωστα, αχ τους placebo τι τους αναφερεις τώρα?? Μια χαρά ήμουν! Ευτυχώς έρχονται συχνα και κάποτε θα πάω και εγώ!! Σίγουρα η ροκ είναι πιο δυναμική! Αυτός ο ήχος της βγάζει κάτι δυνατό, κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι υπέροχα, να ξεχνάς τα άσχημα και να μένεις στα όμορφα! Εγώ τουλάχιστον έτσι αισθάνομαι!

Καληνύχτα σε όλους και πολλά φιλια!!

Zissis είπε...

Εγώ πήγα στην μέταλ βραδιά και θυμήθηκα το πρόσωπο του πατέρα μου. Ουφ! Ακόμα βουίζουν τα αυτιά μου, αλλά το ευχαριστήθηκα. :)))))

Byronas είπε...

Καλώς σε βρήκα!

Ήθελα κι εγώ να πάω (βασικά μόνο για τον κ. Plant) αλλά δεν έκατσε τελικα. Χαίρομαι που τόσα χρόνια μετά η φωνή του δεν έχει αλλοιωθεί.

Ελπίζω του χρόνου να έρθουν οι AC/DC! (ιερό δισκοπότηρο για κάθε Έλληνα rocker :P)

aggelika είπε...

@egggod, αυτό μετράει πιο πολύ! Το ότι το ευχαριστήθηκες! Δεν είναι υπέροχο η μουσική να σου ζωντανεύει τις αναμνήσεις?? Σε ταξιδεύει πραγματικα!!

@byrona, εγώ αρχικά θα πήγαινα για να κάνω παρέα στον αδερφό μου που ήθελε πολύ να πάει!! Αλλά τελικά μου άρεσε πολύ και περασα υπέροχα!! Δεν είναι μόνο η φωνή που δεν εχει αλλιωθεί! Και η παρουσία του ολόκληρη!!! Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από έναν εικοσάρη!!